Lapozz.huLinkcenter
Gólkirályok: Dani Chigou

A kameruni góllövő pályája elején olasz kiscsapatoknál igyekezett a kaput eltalálni. Találati pontossága azonban hagyott némi kívánnivalót...

tovább olvasom

Gólkirályok: Eldin Adilovic

Adilovic a boszniai Celik Zenicánál ismerkedett meg a góllövéssel. Ám az ismeretségből nem született barátság, legalábbis karrierje első szakaszában.

tovább olvasom

Gólkirályok: Stevo Nikolic

Az Obilic Begrádnál pallérozodó bosnyák támadó a boszniai Premier Ligában szereplő Modricában vált jegyzett csatárrá. A 2005 és 2008 közt eltelt időszakban 99 meccsen 45 gólt szerzett!

tovább olvasom

Gólkirályok: Marian Savu

Savu először a Dinamo Bukarestben mutatta meg góllövő képességeit. A '93-'94-es szezonban nagyon beindult, 24 meccsen 12 gólt szerzett!

tovább olvasom

Gólkirályok: Vjatseslav Zahovaiko

Az észt válogatott Zahovaiko vérbeli befejező csatár. Nem éppen egy atomgyors játékos, de a kapu előtt kiemelkedő a helyzetkihasználása.

tovább olvasom

Gólkirályok: José Luque

A spanyol balszélső páratlan rúgótechnikájával tudott kiemelkedni. Hatalmas bombáiból, pazarul elvégzett szabadrúgásaiból számos gól született.

tovább olvasom

Gólkirályok: Artjoms Rudnevs

Rudnevs fiatal tehetségként, alig 21 évesen igazolt a Daugavából a Zetéhez, ahol hamar megcsillogtatta góllövő tudományát.

tovább olvasom

Gólkirályok: Igor Nicenko

A szőke csatár bár nem pörgette fülén a labdát, de elmondható, igazi lesipuskásként valahogy mindig ott volt, ahol a gólok születtek.

tovább olvasom

 

vissza a főoldalra

 

Minden jog fenntartva!

  • nb1-es légiósok.hu
  • Impresszum
  • Szerzői jogok
  • Blog
  •