Hírek a légiósokról | NB1-eslégiósok.hu

 

 

2018. június 10.

 

Martin-Kayongo Mutumba egy góllal járult hozzá a Syrianska 2:1-es győzelméhez a svéd Division 1 tizenegyedik játéknapján. A volt fehérvári légiós a 12. percben talált be.

Soccerway

 

2018. május 12.

 

Marcos Pedrosót, a Fradinál kölcsönben szereplő brazil védőt három csapat is hívja, a francia Angers, a portugál Rio Ave valamint az olasz SPAL.

Csakfoci

 

2018. május 05.

 

Haris Tabakovic, a Loki támadója duplájával főszerepet játszott a Honvéd legyőzésében, az OTP Bank Liga 29. játéknapján. A Bozsik-stadionban rendezett bajnoki 3-1-es debreceni sikerrel végződött svájci-bosnyák légiósuk remeklésének köszönhetően, aki csapata első és harmadik gólját jegyezte.

DVSC

 

2018. április 04.

 

Két volt NB1-es légiós is összecsapott az Apollon-Omonia Nicosia derbin, a ciprus bajnokság rájátszásának 5. játéknapján. Kettejük közül Andre Schembri, a hazaiak támadója volt boldogabb a meccs végén, lévén, hogy gólt szerzett, csapata pedig 3-0-ra nyert. Míg az Omonia védője, Mamadu csak egy sárgával lett gazdagabb.

Soccerway

 

2018.február 24.

 

A Marokkóban rendezett CAF-Szuperkupát 1-0-ra a Wydad Casablanca nyerte. A győztes csapatban pályára lépett az exújpesti Naim Aarab is, aki épp a gólszerző Tighazoui helyett jött be a 93. percben.

Wikipedia

 

2018. február 03.

 

A volt ferencvárosi Liban Abdi egy góllal vette ki a részét az Al-Ettifaq 2-1-es győzelméből a szaúdi profi liga 20. játéknapján.

 

2018. január 22.

 

Stanley Aborah az ír élvonalbeli Waterford együtteséhez szerződött.

Transfermarkt

 

 

 

 

 

 

A 2017-es hírekről itt olvashat

 

ugrás az elejére

 

vissza a főoldalra

 

Minden jog fenntartva!

  • nb1-es légiósok.hu
  • Impresszum
  • Szerzői jogok
  • Blog
  •